Bonisa 200 Freespin Deneme Bonusu

Freespin Nasıl Alınır?

Hesabını oluştur, kimlik ve telefon doğrulamanı tamamla.
Profil detaylarındaki “bonus kod” alanında bonisa200 kodunu kullan ve Freespin hediyeni al!

Freespin ve Kazanç Kuralları

1- Freespin’ler Sweet Bonanza oyununda 1 gün içinde kullanılabilir ve spin değeri 1 ₺’dir.
2- Freespin’lerden en fazla 1000 ₺ ≈ $ 25,60 kazanabilirsin.
3-
100 ₺ ≈ $ 2,60 altındaki ve 1000 ₺ ≈ $ 25,60 üstündeki freespin kazançları sistem tarafından otomatik olarak silinir.
4- 1000 ₺ ≈ $ 25,60 üzerinde kazanç sağladıysan, canlı destek ekibimize bilgi vererek, yatırımını tamamlayıp kazancını çekebilirsin.
5-
Kazancını çekmek için en az 100 ₺ ≈ $ 2,60 yatırım yapmalı ve çevrim şartını tamamlamalısın. 
6- Freespin kazancın, 100 ₺ ≈ $ 2,60 ve üzerindeki ilk çekim işlemine eklenir.

!!! Unutma! Ancak Yatırım miktarın kadar ekstra freespin kazancı çekebilirsin. (Örneğin, 500 TL Freespin kazancı çekebilmek için 500 TL yatırım yapmalısın)

Önemli Hatırlatmalar

🔴 Aynı bilgileri paylaşan birden fazla hesap bonus alamaz!
🔴 Sahte veya hatalı bilgilerle elde edilen kazançlar iptal edilir.
🔴 Kural ihlali durumunda oyuncu hesapları kapatılabilir.
🔴 Genel site ve bonus kuralları geçerlidir.
🔴 Sitemizde bonus alınmamış olsa bile, yatırılan tutarın en az 1 katı çevrim yapılmadan çekim yapılamaz.

SİTE GİRİŞ ADRESİ

https://bonisa50.com/tr/

Link Patlarsa kankalink.com adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

NOT: Firma sponsorumuz değildir. Paylaşım bilgilendirme amacıyla yapılmıştır. Bol şanslar dileriz.

oynamayın amk fslerden 430 kazandım 430 yatırdım 400lük oyunda 40₺ para ödedi bakiyenin de minimum 100₺ olması lazım diyor fs kazancımı da çekemiyom

Bu orospu çocuğu siteye kayıt olmayın boşuna deneme bonusu veriyor kazancınızı askıya alıyor yatırım yapmanız isteniyor

Arkadaşlar ben paramı aldim. 300 di bonus 300 yatırdım 120 TL kazanabildim 520₺ çekim talebi yaptim anında yatti