Betrari - 100 fs YATIRIM ŞARTSIZ DENEME BONUSU

Betrariden FS aldım bugunde bedava oynadık çok sükür

Mesaj: BETRARI den 100FS Kazadin - Lnkten Uye Ol 100FS Al - Yatrim Sartsz 1000TL CEK - -%200 Hgeldin +200FS Hediye - Paylas ve Uye Ol: cutt.ly/9rbQj7QF

linke tıklayıp üye oldum geldi direk : cutt.ly/9rbQj7QF

2 Beğeni

cutt.ly/9rbQj7QF

bu linkten üye oldum
promosyon kodu: 100FS
yazın veriyor

1 Beğeni

Verilen linkten kayıt olduktan sonra OTOMATİK, Gates of olympus oyunda 100 FS ekelenecek 1 TRY değerinde 1000 TRY kadar bakiyenizi yaptıktan sonra çekim sağlayabilirsiniz. Min ve max çekim miktarı 1000 TRY. Yatırım şartı yok. Başka şartı yok

1 Beğeni

1000 TL yaptım çekim talebi verdim 35 dk oldu, yatırırsalar yazarım buraya

1 Beğeni

ödedimi

Hala bekliyorum,ödeme olmadı ama reddedilmedi.Öderseler SS atarım

bende 1000 lira yapıp 1000 lira çekim talebi verdim. İlk başta bakiyem 1002tl di reddedilmiş ve tam 1000 TL ye düşürülmüş, şuan tam 1000TL birdaha talep verdim işleniyor olarak gözüküyor bende haber vereceğim.

hocam şimdide 100 Tl yatıırmınız olması lazım diyor canlı destek

Kanka ben bana gelen mesajı attım belki değiştirmişlerdir kuralı. 1000 yapıp çekenediğim için bilmiyorum çeken biri varsa o destek atsın hele

şaka gibi yüzüme kapatıyorlar birde canlı desteği :smiley:

kanka sen çektin mi paranı

Aga ben çektim fs den sonra rulet girdim bin yaptim cekime verip destege baglandim sadece slot oynayabilirsiniz dedi sonra gönderdiler bin tl yi 40 dk icinde geldi ayrica yatirim sarti falan yapmadim direk geldi bin tl

peki parayı nasıl çektin banka havalesimi farklı bir hesap mı

Banka kanka havale

Hayır hala beklemede

Arkadaşlar ben e-posta ve telefon onaylamamış olduğum için yatmıyormus, onayladım direkt yattı.

hocam doğru çekim sağladığına emin ol 5 dakikada geldi yanlış oluşturuyormuşum

2
1

bu şekilde

1000tl yapıp çekim verdim arkadaşlar hesap doğrulayıp bekliyorum ödemeyi. çekim geldi diyen arkadaşlar yatırım yaptıktan sonra mı geldi?