Atosbet 300 TL Deneme Bonusu

BONUS ÖZELLİKLERİ

• 300 TL nakit deneme bonusu, kayıt işlemi tamamlandıktan sonra “Tekliflerim” bölümüne otomatik olarak eklenecektir.
  • Deneme bonusu yalnızca şu oyunlarda geçerlidir:
  • EGT Digital Oyunları:
  • 40 Clover Hit, 10 Burning Clover, 5 Dazzling Hot, 40 Dazzling Hot, 40 Burning Clover, 40 Crown Hot, 40 Super Fruit, 40 Clover Hit, 40 Charming Hit, Sugar Duke.
  • Amusnet Oyunları
  • Shining Crown, Hot Deco, Great 27, 20 Burning Hot, 20 Super Hot, 20 Hot Blast, 20 Golden Coins, Extra Crown, Supreme hot,10 Power Hot.
  • Geçerlilik Süresi:
  • Bonusunuz “Tekliflerim” bölümünde 24 saat boyunca geçerli olacaktır.
  • Bonusu kabul ettikten sonra, 24 saat içinde çevrim şartlarını tamamlamanız gerekmektedir.
  • Deneme Bonusu Çevrim Takibi & Kullanım Koşulları:
  • Bonus çevrim durumunuzu, oyun ekranının sol alt köşesinde bulunan “Teklifler” bölümünden anlık olarak takip edebilirsiniz.
  • Çevrim ilerlemeniz, yüzdelik (%) oranıyla güncellenerek görüntülenebilir, böylece tamamlanma durumunu kolayca kontrol edebilirsiniz.
  • Çevrim Oranınız %100’e ulaştığında, bonus şartlarını başarıyla tamamlamış olursunuz.
  • Çevrim tamamlandığında, maksimum çekim limiti olan 300 TL’nin üzerindeki tutarlar sistem tarafından otomatik olarak kaldırılacaktır.
    Oyuncuların çevrim şartlarını ve bakiye durumlarını düzenli olarak takip etmeleri önerilir; bu sorumluluk tamamen oyuncuya aittir.

SİTE GİRİŞ ADRESİ

https://atosbet301.com/

Link Patlarsa kankalink.com adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

NOT: Firma sponsorumuz değildir. Paylaşım bilgilendirme amacıyla yapılmıştır. Bol şanslar dileriz.

1 Beğeni

Çekim verdim bakalım gönderceklermi

hayırlı olsun.
ben buna üyelik oluşturamıyorum tüm bilgilerim doğru olduğu halde verilen bilgileri kontrol edin cart curt uyarı veriyor

1 Beğeni

Ben öyle bi sorun yaşamadım çekimide gönderdiler

1 Beğeni

bunların canlı desteği var mı ben bulamadım

Kanka en alt sekmede ama vpn ile erişiliyo

Kanka ben giriyorum kabul etmiyor muhtemelen şifreyi kabul etmiyor sen şifreyi nasıl yaptın bı yardımcı olabilirmisin

Ben girdim de bonus yok

Nasıl girdin yardımcı olurmusun

Email gönderiyorlar kral dogrulama adına onu dogrulamadan giriş olmuyor yaptın mı

Yok bilgileri giriyorum onaylamiyor olusturdugum şifreyi muhtemelen kabul etmiyor

Bi büyük harf ve nokta işaretini de koy oyle dene

Mesela nasıl örnek verebilirmisin

1 Beğeni

Harfleeden bir tabe büyük yaz diperleri küçük sayı olsun içinde ve noktalama işaretlerinden biri Örnek01.

Frespin vermiyolar boşa üye olmayin

Denedim çok yaptım hıc birini kabul etmiyor diğer bilgilerimin hepsi doğru

100 lira attım 30 dakika oldu dusmuyor napcam

çevrimi tamamladım. canlı destek yok. yatırım yapma şartı var. güvenemedim…
: yatırım yaptım bakalım. olacakları eklerim.
: ödendi valla. nice.

Arkadaşlarl winwin sitesinde üyeliğiniz yoksa üye olmadan bana yazın size link verecem 100 TL nakit ekleteyim çevrimsiz şartsız sınırsız cekim. Telegramdan yazın bana @coinpicoin