02.06.2025 - 08.06.2025 haftasına girdik herkese bol şanslar bol kazançlı haftalar diliyoruz… Bana ve üye olan arkadaşlarımızın kazanmasına yardımcı olmak için kullandığınız kodları yorumlara bırakabilirsiniz. Diğer arkadaşlarımızda yararlansın.
yapmanız gereken tek şey sadece aşağıdaki kod ile üye olmak
( MU32535611 )
kayıt oldukdan sonra direk 250 TL hesabınıza tanımlanır
cari hesap açacaksınız kayıt olurken onun harici kayıt olursanız etkinlikten muaf olursunuz.
yukarıdaki kod ile üye olursanız 250tl para kazanırsınız başka hiç bir şeye gerek yok arkadaşlar
(kodlar kişilere özeldir her koddan üyelik sağlamayın özel davet kodu gibi bir şey bu sonra alamazsanız karışmam)
bol kazançlı bir haftanız olsun.
sıkıntı çıkarsa foruma yazın hallederim kefiliniz benim
hesabınıza geçecek 250 tl sizin şahsi paranız gibidir isterseniz siteye atıp kumar oynarsınız isterseniz sigara paranizi çıkarırsınız her hangi bir sarti yoktur
Kanka 1 hafta once burda biri yazdıydı bu siteyi bede canlıya gittim numara bırak mesaj atacaz dediler. Bu sabah mesaj geldi kazandım. Üye olursan otomatik gelir hesabına yoksa mesaj gelince uye ol dediler. Be nolur nolmaz uye olduydum haftasonu. sabah mesaj aldım
Üye olsanda olmasanda canlıya etkimliğe katılacam de numaranı bırak.
Merhaba. Sweet bonanza 100 frispin veriyorlar, 100 yatır 500 çek. https://t.ly/levoo mail gelmiş 2 gün önce ama hala aktif paylaşmak istedim. Kod — levoozel —
400 TL kar hiç yoktan iyidir.
bu site iyi güzel ama gece chat yok. 11350 TL için sabahı bekledim. Sabaha kadar uyumadım iptal ederler diye. ne kadar çok yatırırsan o kadar çok çekiyon. Pragmatic 1000 li oyunları çok iyi